Újabb sikeres projekt: Nyáron sem tétlenkedtünk, egyedi teheremelőt telepítettünk

Újabb sikeres projekt: Nyáron sem tétlenkedtünk, egyedi teheremelőt telepítettünk

Újabb sikeres projekt: Nyáron sem tétlenkedtünk, egyedi teheremelőt telepítettünk

Tengerpart, Balaton, hegyek. Család, barátok, pihenés. Sokaknak ezt jelenti a nyár, nálunk azonban a pihenés mellett sok feladatot is hozott az elmúlt néhány hónap. Például egy újabb lezárt projektet, ezúttal egy körülkerített terű teheremelő berendezés teljes körű kivitelezését.

Több hónapos együttműködés eredménye

A megrendelő cég nyílászárók gyártásával foglalkozik, a cégünk által telepített új hidraulikus teheremelővel különböző profilokat, üvegtáblákat mozgatnak.

A tervezés és a kivitelezés két és fél hónapos folyamata során a megrendelő szoros együttműködésben volt munkatársainkkal, az elkészült és azóta átadott teheremelő így tökéletesen eleget tesz a vele szemben támasztott követelményeknek.

A nemrég átadott, aknába telepített, körülkerített terű teheremelő berendezés mozgatásáról egy magasemelésű hidraulikus ollós-emelő gondoskodik. A telephely kialakítása, az épület kivitelezése során betonból elkészítették az emelő aknáját, ebben helyeztük el az emelőasztalt.

Új telephely kialakítása során érdemes már az építkezés előtt felvenni velünk a kapcsolatot, mert az akna elkészítéséhez kiviteli terveket és műszaki leírást egyaránt tudunk biztosítani.

Ezek tartalmazzák a betáp- és vezérlőkábelek védőcsövezésével szembeni javaslatainkat, valamint a kültéren telepítendő teheremelők esetében szükséges vízelvezetők kialakításának leírását és az azokkal szemben támasztott követelményeket. Az ilyen korai szakaszban megkezdett együttműködés jelentősen könnyebbé és gyorsabbá teszi az emelők, liftek telepítésének folyamatát a későbbiekben, érdemes tehát előre gondolkodni.

teheremelő, Újabb sikeres projekt: Nyáron sem tétlenkedtünk, egyedi teheremelőt telepítettünk

A száraz tények

A szeptemberben átadott beltéri használatú emelő maximális teherbírása 2000 kg, ezt a tömeget pedig valamivel több, mint 5 méterre tudja felemelni, maximális emelési magassága ugyanis 5050 mm. Az acélból készült platform mérete 2940 x 1660 mm.

A kapcsolat továbbra is megmarad

Megrendelőinkkel a liftek, emelők átadása után sem szakad meg a kapcsolat, hisz a garanciális és a garanciaidőn túli felülvizsgálatok és javítások során éppúgy számíthatnak ránk, mint egy esetleges bővítés, csere, netán felújítás esetében.

Amennyiben emelő vagy lift telepítését tervezi, ne késlekedjen, keressen minket, ismertesse emeléstechnikával kapcsolatos elképzeléseit, mi pedig szakszerűen, gyorsan és kedvező áron megvalósítjuk azokat!