Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről

Kik vagyunk?

Az alapítás óta személyileg és technikailag is folyamatosan fejlődő, mindvégig nyereségesen működő vállalat a hazai daruipar egyik meghatározó szereplője. 

Cégünk fő profilja:

  • darupályák tervezése, gyártása, felújítása;
  • oszlopos forgódaruk gyártása;
  • hidraulikus emelőasztalok gyártása;
  • daruk, híddaruk és emelőberendezések tervezése, gyártása, karbantartása, felújítása;
  • SWF Krantechnik termékek képviselete, darualkatrészek forgalmazása;
  • kézi láncos emelők, elektromos láncos emelők, emelőmágnesek, rádió távvezérlők, emelőgerendák forgalmazása.

Valamennyi termékünk és az általunk javasolt műszaki megoldások is a magyar előírásokon túl az összes EU-normát is kielégítik. Emeléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon szakembereinkhez, hogy ne csak egy árut kapjon, hanem az ön igényeinek legjobban megfelelő komplex megoldást!

Szekernyes Károly  tulajdonos

Értékeink, amik előre visznek minket

Felemeljük minden terhét!

TERVEZÉS, GYÁRTÁS

Ügyfeleink egyedi igényeit felmérjük, majd mérnökeink speciális darutervező szoftvereinkkel elkészítik az acélszerkezet terveit. Szakembereink kiemelt figyelemmel kísérik végig a gyártási folyamatot a fémelemek méretre szabásától összehegesztésükig, hogy biztosítsák a tőlünk megszokott kiemelkedő minőséget, a hosszú élettartamú termékek kialakításához.

KERESKEDELEM

Az együttműködésünk a darukomponens gyáró SWF Krantechnik GmbH-val garantálja, hogy az Eco-Cranes daruk a daruzási ipar legkorszerűbb termékei.  Ennek köszönhetően az Eco-Cranes Kft. termékei egyre ismertebbé válnak a környező országokban, így Szlovákiában, Horvátországban és Romániában is.

PROFI SZAKEMBEREK

Daruzás- és emeléstechnikában jártas mérnök és technikus munkatársaink a hazai piac legjobb szakemberei közé tartoznak. Erőnk és piaci pozíciónk nagy része a családcentrikus megközelítéssel kezelt munkavállalóinknak köszönhető, akik nem csak hozzánk, hanem ügyfeleinkhez is átlagon felül lojálisak. 

Főbb értékek

Amiért az Eco-cranes az Ön partnere

Igényre szabott megoldások

Megoldásaink eredménye az egyedi igényeket kielégítő, speciális feladatokat is ellátó, testreszabott emelőberendezés, melyet a biztonság, a tartósság és ergonómia, valamint  a felhasználóbarát kezelés jellemez.

Gondtalan üzemeltetés

Technikusaink a karbantartásokat követően mindig tájékoztatják az esetlegesen várható alkatrész cserékről, szükséges felújításokról, hogy egy tervezhető munkafolyamat álljon az Önök rendelkezésére.

Kereskedelmi kapcsolatrendszer

Együttműködésünk a darukomponens gyártó SWF Krantechnik GmbH-val garantálja, hogy az Eco-Cranes daruk bármely ipari ágazatban sikeresen felhasználhatóak.

Nézze meg bemutató videónkat!

Az Eco-Cranes Kft.