Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről

Kik vagyunk?

Az Eco-Cranes Kft. a hazai daruipar meghatározó vállalata. Sikeresen lezárt darugyártási és egyéb emeléstechnikai projektjeinknek köszönhetően cégünk egyre jelentősebb szereplő a régiós piacon is.

Cégünk fő tevékenységei:

 • Darupályák tervezése, gyártása, felújítása
  A megrendelői igények maximális figyelembevételével megtervezzük vagy átalakítjuk új, illetve már meglévő darupályáját.
 • Oszlopos forgódaruk gyártása
  Egyedi igények szerinti teherbírással és geometriai méretekkel, professzionális tervezőszoftverrel kialakítva.
 • Hidraulikus emelőasztalok gyártása
  Egyedi igényeket kielégítő, speciális feladatokat is ellátó, testre szabott emelőasztalok kivitelezése a tervezőasztaltól a telepítésig.
 • Daruk, híddaruk és emelőművek tervezése, gyártása, karbantartása, felújítása
  Nem csak a tervezésben és a gyártásban, de a telepítést követően is számíthat szakértelmünkre, hogy darui vagy emelői biztonságosan és gazdaságosan üzemeltethetőek legyenek.
 • Az SWF Krantechnik GmbH termékeinek képviselete, darualkatrészek forgalmazása
  Együttműködésünk a darukomponens-gyártó SWF Krantechnik GmbH-val garantálja, hogy az Eco-Cranes daruk sikeresen felhasználhatók bármely ipari ágazatban.
 • Kézi láncos emelők, elektromos láncos emelők, emelőmágnesek, rádió távvezérlők, emelőgerendák forgalmazása

Emeléstechnikai berendezések és kötözőeszközök. Nálunk minden megtalálható, ami az anyagmozgatáshoz szükséges lehet.

Szolgáltatásaink nyugalmat és biztonságot adnak az anyagmozgatáshoz, amiről tanúsítványunk is van.

Az emelő-, anyagmozgató gépek tervezése, gyártása, szervizelése, időszakos vizsgálata; emelőgépek forgalmazása érvényességi területre vonatkozóan olyan minőségirányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk, amely megfelel az MSZ EN ISO 90001:2015 szabvány követelményeinek.

Az Eco-Cranes Kft. alapítása óta magyar tulajdonban lévő, mindvégig nyereségesen működő vállalat, amely mind technikailag, mind személyileg folyamatosan fejlődik. Ennek köszönhető, hogy mérnök és technikus munkatársaink a hazai piac legjobb, legképzettebb szakemberei közé tartoznak.

 

Valamennyi termékünk és az általunk javasolt műszaki megoldások is a magyar előírásokon túl az összes EU-normát is kielégítik. Emeléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon szakembereinkhez, hogy ne csak egy árut kapjon, hanem az ön igényeinek legjobban megfelelő komplex megoldást!

Eco-Cranes, Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről

Szekernyes Károly  tulajdonos

Eco-Cranes, Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről
Értékeink, amik előre visznek minket

Felemeljük minden terhét!

Eco-Cranes, Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről

TERVEZÉS, GYÁRTÁS

Ügyfeleink egyedi igényeit felmérjük, majd mérnökeink speciális darutervező szoftvereinkkel elkészítik az acélszerkezet terveit. Szakembereink kiemelt figyelemmel kísérik végig a gyártási folyamatot a fémelemek méretre szabásától összehegesztésükig, hogy biztosítsák a tőlünk megszokott kiemelkedő minőséget, a hosszú élettartamú termékek kialakításához.

Eco-Cranes, Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről

KERESKEDELEM

Az együttműködésünk a darukomponens gyáró SWF Krantechnik GmbH-val garantálja, hogy az Eco-Cranes daruk a daruzási ipar legkorszerűbb termékei.  Ennek köszönhetően az Eco-Cranes Kft. termékei egyre ismertebbé válnak a környező országokban, így Szlovákiában, Horvátországban és Romániában is.

Eco-Cranes, Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről

PROFI SZAKEMBEREK

Daruzás- és emeléstechnikában jártas mérnök és technikus munkatársaink a hazai piac legjobb szakemberei közé tartoznak. Erőnk és piaci pozíciónk nagy része a családcentrikus megközelítéssel kezelt munkavállalóinknak köszönhető, akik nem csak hozzánk, hanem ügyfeleinkhez is átlagon felül lojálisak. 

Főbb értékek

Amiért az Eco-cranes az Ön partnere

Igényre szabott megoldások

Megoldásaink eredménye az egyedi igényeket kielégítő, speciális feladatokat is ellátó, testreszabott emelőberendezés, melyet a biztonság, a tartósság és ergonómia, valamint  a felhasználóbarát kezelés jellemez.

Gondtalan üzemeltetés

Technikusaink a karbantartásokat követően mindig tájékoztatják az esetlegesen várható alkatrész cserékről, szükséges felújításokról, hogy egy tervezhető munkafolyamat álljon az Önök rendelkezésére.

Kereskedelmi kapcsolatrendszer

Együttműködésünk a darukomponens gyártó SWF Krantechnik GmbH-val garantálja, hogy az Eco-Cranes daruk bármely ipari ágazatban sikeresen felhasználhatóak.

Nézze meg bemutató videónkat!

Az Eco-Cranes Kft.