Az Eco-Cranes daruzási és emeléstechnikai Kft-ről

Daru és Emeléstechnikai megoldásokat készítünk
Igényfelmérünk, tervezünk, gyártunk, minőségellenőrzünk, szállítunk, telepítünk, összeszerelünk, betanítunk, karbantartunk, szervízelünk. Mindent biztosítunk Önnek amire szüksége lehet a daruzáshoz, emeléshez. - MERT AZ ERŐ VALÜNK VAN!
Nem minden daru érdemli ki az Eco-Cranes márkajelzést
Az általunk gyártott daruk mögött ott áll a több évtizedes tapasztalat, és a szakembereink gondoskodása.
Kik vagyunk?

Az alapítás óta személyileg és technikailag is folyamatosan fejlődő, mindvégig nyereségesen működő vállalat a hazai daruipar egyik meghatározó része. Napjainkra a magyarországi központ mellett romániai és horváthországi leányvállalataink is a térség ipari és kereskedelmi ágazatit segítik.

Cégünk fő profilja:

  • darupályák tervezése, gyártása, felújítása,
  • oszlopos forgódaruk gyártása
  • hidraulikus emelőasztalok gyártása
  • daruk, híddaruk és emelőberendezések tervezése, gyártása, karbantartása, felújítása,
  • SWF Krantechnik termékek képviselete, darualkatrészek forgalmazása,
  • kézi láncos emelők, elektromos láncos emelők, emelőmágnesek, rádió távvezérlők, emelőgerendák forgalmazása

Valamennyi termékünk és az általunk javasolt műszaki megoldások is a magyar előírásokon túl az összes EU-normát is kielégítik. Emeléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon szakembereinkhez, hogy ne csak egy árut kapjon, hanem az ön igényeinek legjobban megfelelő komplex megoldást!

Szekernyes Károly  tulajdonos

Értékeink, amik előre visznek minket

Felemeljük minden terhét!

TERVEZÉS, GYÁRTÁS

Ügyfeleink egyedi igényeit felmérjük, majd mérnökeink elkészítik az acélszerkezet terveit speciális darutervező szoftvereinkkel. Szakemberink kiemelt figyelemmel kísérik végig a gyártási foyamatot a fémelemek méretre szabásától összehegesztésükig, hogy biztosítsák a tőlünk megszokott kiemelkedő minőséget, a hosszú élettrartamú termékek kialakításához.

KERESKEDELEM

Az együttműködésünk a darukomponens gyáró SWF Krantechnik GMBH-val garantálja, hogy az Eco-Cranes daruk a daruzási ipar legkorszerűbb termékei.  Ennek köszönhetően az Eco-Cranes Kft termékei egyre ismertebbé válnak a környező országokban, így Szlovákiában, Horvátországban és Romániában is.

PROFI SZAKEMBEREK

Daruzás és emeléstechnikában jártas mérnök és technikus kollégáink a hazai piac legjobb szakemberei közé tartoznak. Erőnk és piaci pozíciónk nagy része a családcentrikus megközelítéssel kezelt munkavállalóinknak köszönhetők, akik nem csak hozzánk, hanem ügyfeleinkhez is átlagon felül lojálisak. 

Főbb értékek

Amiért az Eco-cranes az Ön partnere

Igényre szabott megoldások

Megoldásaink eredménye az egyedi igényeket kielégítő, speciális feladatokat is ellátó testreszabott emelőberendezés, melyet a biztonság a tartósság és ergonómetria valamint  a felhasználóbarát kezelés jellemez.

Gondtalan üzemeltetés

Technikusaink a karbantartásokat követően mindíg tájékoztatják az esetlegesen várható alkatrész cserékről, felújításokról azért, hogy egy tervezhető munkafolyamat álljon Önöknek rendelkezésére.

Kereskedelmi kapcsolatrendszer

Az együttműködésünk a darukomonens gyáró SWF Krantechnik GMBH-val garantálja, hogy az Eco-Cranes daruk bármely ipari ágazatban sikeresen felhasználhatóak.

Nézze meg cégismertető videónkat

Az Eco-Cranes Kft.