Mitől függ egy teherlift vagy -felvonó ára?

Mitől függ egy teherlift vagy -felvonó ára?

Mitől függ egy teherlift vagy -felvonó ára?

Egy teherlift vagy teherfelvonó telepítése minden esetben egyedi projekt, amelyet számos tényező alakít, olyan folyamat, amely során több változót (vagy épp kötött, fix dolgot) kell figyelembe venni. Egy kérdésre azonban már a projekttervezés korai szakaszában választ kell adni: mennyibe fog kerülni? Erre a rövid válasz az, hogy attól függ. A hosszabbat alább olvashatják.

A finanszírozás okozta esetleges kötöttségek

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy teherfelvonó vagy teherlift megvásárlása és telepítése megrendelőink számára általában komoly beruházás, amelyben az ár kiemelt jelentőséggel bír.

Ennek oka lehet cégvezetői óvatosság éppúgy, mint egy összetett, több forrásból összeálló finanszírozási konstrukció.

Ezekről a keretekről, illetve azok rugalmas vagy épp kötött voltáról minden esetben egyeztetünk (leendő) ügyfeleinkkel már a projekttervezés kezdeti időszakában.

Árképző tényezők

A megrendelőinkkel való folyamatos kommunikáció nélkül nem valósulhattak volna meg korábbi sikeres projektjeink.

Ez az a folyamat, amely során felmérjük a megvalósítani kívánt igényeket és azokat az egyéb tényezőket, amelyek hatással lehetnek az árra.

Mivel teherliftjeink és -felvonóink a legtöbb esetben egyedi tervezésű és kivitelezésű darabok, amelyek funkcionális berendezéseit és jellemzőit épp úgy testre szabhatják megrendelőink, mint azok külső megjelenését, több árképző tényezővel kell számolnunk.

Tervezés

Nincs sikeres megvalósítás alapos tervezés nélkül. Az ügyféligények megismerését követően megindul a tervezés folyamata: szakértő munkatársaink a vonatkozó előírások és műszaki szabványok maximális figyelembe vételével összeállítják a teherfelvonó vagy a teherlift tervdokumentációját.

Anyaghasználat

Az beépíteni vagy felhasználni kívánt anyagok minősége és mennyisége jelentős hatással van a teherfelvonók és -liftek bekerülési költségeire.

Erősebb motor? Speciális fémötvözetek? Mind drágítják a projektet. Elhagyható, felesleges extrák és kiegészítők? Költséghatékonyabb megoldások.

Egyediség, telepíthetőség

Minél egyedibbek ügyfeleink igényei, annál kisebb esély van saját és partnereink már bevált megoldásainak alkalmazására.

A telepítési helyszín adottságaihoz vagy a megrendelő kéréseihez igazodó egyedi megoldások minden esetben drágábbak mint azok, amelyek szériában gyártott termékek által is kielégíthetőknél.

Transzparens árazás

A fenti tényezők mind kihatással vannak a megrendelőink számára adott ajánlatunkban szereplő árakra, amelyeket azonban minden esetben egyeztetünk velük, hogy megtaláljuk a mind a műszaki tartalomban, mind a költségek tekintetében legmegfelelőbb megoldást.

Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez, kérjen ajánlatot Ön is!