Ha gond van, hívjon, jövünk! - Daru-, és emelőjavítás szakszerűen

Ha gond van, hívjon, jövünk! - Daru-, és emelőjavítás szakszerűen

Ha gond van, hívjon, jövünk! - Daru-, és emelőjavítás szakszerűen

Szoros határidők, összetorlódó munkák, netán romlandó áru, amit fel kellene pakolni. Soha, senkinek nem jön jól, ha a daru hibája miatt le kell állnia a munkának. Az Eco Cranes Kft-re azonban ilyen kellemetlen helyzetekben is számíthat. Hívjon minket, munkatársaink jönnek és gyorsan, szakszerűen megoldják a problémát DEMAG, KONECRANES, SWF vagy Balkancar gépek esetében is.

Elengedhetetlen a rendszeres karbantartás!

Ahogy arról korábban már írtunk, a rendszeres szervizek és felülvizsgálatok elvégzése jelentősen növeli daruk, felvonók és egyéb eszközök élettartamát.

A rendszeres és szakszerű karbantartás során ugyanis a szakértő szem számára idejében észlelhetőek a gyanús jelek; az elhasználódott, esetleg sérült alkatrészek vagy kötözőeszközök cseréjével általában megelőzhetőek a komoly problémák.

Szerződött ügyfeleinknél munkatársaink – előre egyeztetett időpontban – automatikusan megjelennek a kötelező vizsgálat esedékességekor és elvégzik azt.

A gépkezelők szakértelme, odafigyelése és hozzáértése szintén jelentősen befolyásolja az eszközök élettartamát: a biztonsági szabályok betartásával, az engedélyezett terhelést meg nem haladó tömegű terhek mozgatásával végzett munka csökkenti a daruk, felvonók és futómacskák meghibásodásának lehetőségét, növeli azok élettartamát.

Szintén a gépkezelők végzik a karbantartás első lépését is azzal, hogy a munkavégzés megkezdése előtt szemrevételezik a munkagépeket és az esetleges észrevételeiket, javaslataikat bejegyzik az emelőgép-naplóba, ami alapján a karbantartási feladatok tervezhetővé, ütemezhetővé válnak.

Fontos az információk gyakori átadása, mivel ezzel kiküszöbölhető, ütemezhető egy-egy nagyobb leállás, esetleges fődararab-csere.

Ha mégis elromlik a daru, vagy az emelő

A leggondosabb karbantartás és géphasználat mellett is előfordulhatnak azonban meghibásodások.

Ilyen esetekben is állunk régi és új ügyfeleink rendelkezésére egyaránt. Képzett szerviztechnikusaink jól felszerelt autókkal rendelkeznek, cserealkatrész-készlettel és speciális szerszámokkal vannak ellátva a gyors és hatékony hibaelhárítás érdekében.

Törekszünk a helyszínen történő javításra, hogy partnereink elkerülhessék a meghibásodott daruk szállításának költségeit.

Szerviztevékenységünk keretében a saját gyártású és telepítésű daruk javítása mellett vállaljuk a nem cégünktől vásárolt daruk és emelőberendezések javítását is.

Munkatársaink magas szintű típusismerettel rendelkeznek a legismertebb darugyártók (DEMAG, KONECRANES, SWF) termékei mellett a Balkancar targoncák emelőszerkezete vonatkozásában is.

Munkaidőn kívül hétvégén ügyeletet tartunk. Az ügyeletre történő hibabejelentés után munkatársaink 4 órán belüli reagálnak, az ország egész területére történő kiszállással. Csak hívjon minket: +36 27 360-823

Szervizszolgáltatásaink nyugalmat és biztonságot adnak az anyagmozgatáshoz.