Legnépszerűbb termékeink egyike: az ollós emelő

Legnépszerűbb termékeink egyike: az ollós emelő

Legnépszerűbb termékeink egyike: az ollós emelő

Noha az emelőknek számos fajtája van, az ollós emelő valószínűleg a legismertebb és legelterjedtebb mind közül. Sikere és népszerűsége alighanem abból fakad, hogy népszerű és sokoldalú megoldást kínál az emelési feladatok igen széles körére.

A mechanikus változatok

Aki valaha cserélt már kereket az autóján, nagy valószínűséggel használt ollós emelőt.

Kisebb teherbírású (ami persze így is könnyedén elérhet néhány tonnát), ám erős és strapabíró szerkezetek, amelyek könnyen kezelhetőek és kis helyigényük miatt könnyen tárolhatóak is.

Alkalmazásukkal – na meg némi izomerővel – a legtöbb háztartásban előforduló emelési feladat elvégezhető. Használat során mindig ügyeljünk a biztonságra: kizárólag sík felületen, megfelelően kitámasztott terhet emeljünk!

A hidraulikus verziók

A beépített hidraulika nem csak könnyebbé teszi az ollós emelők alkalmazását, de jelentősen megnöveli azok teherbírását is, legyen szó rögzített, mobil, vagy akár önjáró változatokról.

Rögzített ollós emelők

Rendszeresen ismétlődő, helyhez kötött emelési, rakodási és egyéb feladatok kültéren és beltéren való ellátására egyaránt kiváló választás az egyollós emelőasztal.

A megbízható, könnyen karbantartható és szükség esetén gyorsan javítható hidraulikus emelők gyorsabbá, biztonságosabbá és hatékonyabbá, ezáltal gazdaságosabbá teszik a munkavégzést.

Az emelő számos paramétere, így az emelőasztal mérete, az emelőszerkezet teherbírása, vagy az ollók mérete és mennyisége az egyedi igények szerint specifikálható, valamint az emelőszerkezet számos kiegészítő segítségével tovább bővíthető, még inkább testre szabható.

Magasra? Nehezet? Hosszú tárgyakat emelne? 

Mindenre van megoldásunk, keresse szakértő munkatársainkat a legegyedibb igényekkel is!

Mobil és önjáró ollós emelők

A mobil és önjáró ollós emelők alkalmazásával gyorsabbá és biztonságosabbá tehetők a magasban végzett olyan munkák, mint például az oldalfalak és tetőpanelek felszerelése, valamint a villany- vagy klímaszerelés és karbantartás.

Ezen eszközök kültéri és beltéri változata között jelentősebb eltérések vannak, mint a rögzített társaik esetében.

Beltéri mobil emelők

A beltéri változatok minden részletükben úgy vannak kialakítva, hogy megfeleljenek a zárt térben történő használat követelményeinek.

Ezek az eszközök általában elektromos meghajtásúak, ezért csendesek és nem bocsátanak ki káros gázokat.

A padló épségének megóvása érdekében a legtöbb esetben tömör, fehér gumikon gurulnak, amelyek nem hagynak nyomot.

Mobil emelők kültéri alkalmazásra

Ezzel szemben a kültéri alkalmazás egész más követelményeket állít az emelők és kezelőik elé, ezért ezek a változatok leginkább erős diesel üzemű motorokkal vannak felszerelve, az egyenetlenebb talajon való manőverezést pedig összkerékhajtás és terepes gumik segítik. A stabil emelést – akár automata szintezésű – kitalpalások biztosítják.

Lépjen be elégedett ügyfeleink közé, kérjen ajánlatot és bízza ránk a teljes folyamatot a tervezéstől a kivitelezésig!