Szolgáltatásaink: karbantartás, javítás

Szolgáltatásaink nyugalmat és biztonságot adnak az anyagmozgatáshoz

Daru karbantartás, emelő  javítás: képzett szerviztechnikusaink jól felszerelt autókkal rendelkeznek, cserealkatrész-készlettel és speciális szerszámokkal vannak ellátva a gyors és hatékony hibaelhárítás érdekében. 

Ne vállaljon felesleges kockázatot!

Vállaljuk az általunk gyártott, forgalmazott, átalakított daruk, emelőgépek, körülkerített terű emelőberendezések, futómacskák, kézi láncos emelők szervizelését, garanciális és garanciaidőn túli javítását.

Vállaljuk daruk és minden egyéb gépi és kézi emelő MSZ 9721/2-81 szabvány szerinti időszakos szerkezeti, fő- és biztonságtechnikai felülvizsgálatát és jegyzőkönyvezését, eseti megbízás alapján vagy akár hosszabb távú szerződés keretében is.

Szerviztechnikus munkatársaink mindegyike szakképzésen vett részt, valamint jól felszerelt szervizgépkocsik állnak rendelkezésükre. Az általunk forgalmazott SWF emelőgépekre egyre bővülő alkatrészraktárat biztosítunk a minél gyorsabb javítások érdekében.

Szolgáltatásaink közé tartozik még a daruk dokumentációinak pótlása, komplett emelőgép ügyintézői feladatainak ellátása, az üzembe helyezési és a minősítési eljárások lefolytatása, amelyek segítségével teljesen mentesítjük partnereinket az emelőgépek üzemeltetésével kapcsolatos tennivalók alól.

Többek közt az alábbi daruk, emelők szervizelésével foglalkozunk: Demag, Konecranes, Balkancar, SWF.

daru karbantartás, Szolgáltatásaink: karbantartás, javításA vizsgálat helyszínén a próbasúlyokkal lehetőség van – az érvényes vizsgálati előírásoknak megfelelően – nem csak statikus terhelési próbák elvégzésére, hanem dinamikus és működési próbákra is.

Például: láncos emelők, fogasléces emelők, vagy lemezmegfogók esetében ez elengedhetetlen.

 Egy egyszerű statikus 25%-os túlterhelés nem ad kellő felvilágosítást az emelőeszközök állapotáról! 

Ehhez a berendezést szét kell szerelni, ki kell tisztítani, kenni kell, és ha a szemrevételezéses vizsgálat szerint megfelelő, akkor 3 teljes emelési és fékvizsgálat utáni, újbóli szemrevételezéses vizsgálat alapján állítható ki a megfelelő vizsgálati jegyzőkönyv.

A gépek, berendezések élettartamának egyik fő befolyásoló tényezője a gépkezelő hozzáértése, hozzáállása a berendezéshez.

A másik tényező, amely összefüggésbe hozható a gépek élettartamával, a megfelelő időközönként elvégzett szakszerű karbantartás.

Ezek a megállapítások vetíthetők át a darukra is. A karbantartás úgy tehető teljessé, ha az ún. napi ellenőrzést a gépkezelő szakszerűen elvégzi, észrevételeit az emelőgépnaplóba feljegyzi, azt a karbantartónak továbbadja, aki ezek után az elvégzendő munkákat ütemezni tudja.

Fontos az információk gyakori átadása, mivel ezzel kiküszöbölhető, ütemezhető egy-egy nagyobb leállás, esetleges fődarab csere.

Vállaljuk, a nem csak a tőlünk vásárolt daruk, emelő berendezések karbantartását (Demag, Konecranes, Belkancar, SWF), valamint a hosszabb élettartam érdekében a kezelőnek való tanácsadást.

A daru karbantartás, emelő vizsgálat egybeköthető, a törvény által előírt időközi vizsgálatok / szerkezeti-, fő-, biztonságtechnikai- vizsgáltatok / elvégzésével.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjen részletesebb tájékoztatást munkatársainktól.