Termékeink

Termékeink

Daruk, emelők, megfogók, emelőasztalok, tehermegfogók tervezése, gyártása és forgalmazása egyedi igényeknek is megfelelve. Keressen minket, hogy szakembereinkkel pontos felmérés követően a legjobb megoldást kínálhassuk cégének!

Javaslatunk az ideális emeléstechnikai eszköz meghatározása mellett tartalmazza, hanem az üzembe helyezés feltételeit, illetve tájékoztatjuk arról is, hogy milyen időközönként szükséges az eszköz karbantartása.

Így a velünk történő munka során teljes képet kap arról, hogy daruját, emelőjét, teherfelvonóját hogyan lehet szakszerűen telepíteni, hogyan kell üzemeltetni és karbantartani, hogy a lehető legtovább élvezzék a tehermozgatásban nyújtott segítségét.

Híddaruk gyártása és telepítése, akár egyedi igények szerint is!
Read more
SWF UKA könnyűszerkezetes daruk az anyagmozgatási feladatok legszélesebb körére.
Read more
Bakdaruk és forgódaruk, portáldaru-rendszerek különböző méretekben és teherbírással.
Read more
Az SWF és az Eco-Cranes minőségi emelőinek széles választéka.
Read more
Nehéz terhek emelésére, speciális igényekre szabva.
Read more
Egy teherfelvonó sokat egyszerűsít az anyagmozgatás logisztikáján.
Read more
Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk különleges emelési, anyagmozgatási feladatok megoldásában.
Read more
Kötelek, láncok, hevederek. Kötözőeszközök, amik az anyagmozgatáshoz szükségesek.
Read more
A rádió adó-vevő olyan utasítások vezeték nélküli átvitelére szolgál, amelyekkel az ipari daruk és emelőberendezések, valamint egyéb gépek és villamos berendezések vezérelhetők. A biztonságos működést a daruk és gépek üzemeltetésénél egy egyedi, össze nem téveszthető rendszercím garantálja. Több, egy csarnokban üzemelő távvezérelt darunál vagy gépnél ez különösen fontos. A rádióadót a Magyar Posta általánosan engedélyezi. A rádióadó működtetése a hozzátartó vevőkészülékkel díjmentes.
Read more