Referencia

Referenciáink az emeléstechnikában

Válogatás saját tervezésű és gyártású darujaink és emelőink közül

Összeszedtük az elmúlt időszak legizgalmasabb, sikerrel lezárt projektjeit, hogy átfogó képet kaphassanak mérnöki szolgáltatásainkról, valamint az általunk gyártott vagy forgalmazott darukról és emelőkről. Ahogy a képeken is látható készítettünk darukat beltérre és kültérre is. Gyártottunk bakdarut, híddarut, forgódarut. Hidraulikus emelőasztalaink között megtalálható a rakodó-dokkoló, az alacsony- és magas építésű ollós emelő, valamint az autóemelők. Emeléstechnikai termékeinket (láncosemelők, emelőkötelek, emelőgerendák, emelőmágnesek, távirányítók, megfogókáramszedők) a daruk-emelok.hu webáruházunkban tekintheti meg.

 

Referencia az Eco-Cranestől!

Referencia az alábbi emeléstechnikai területekre

Darutervezés és darugyártás: Egyedi tervezésű és kivitelezésű Hídaruk, könnyűszerkezetes daruk, portáldaru rendszerek, mobil bakdarukfali forgódaruk, oszlopos és mobil forgódaru rendszerek. A tervezés a telepítés helyének felmérése után kezdődik. Fontos pont az emelni kívánt teher súlya, kiterjedése, melyet figyelembe kell venni a műszaki tervek elkészítésekor. A gyártás a helyszíni telepítéssel és a próbaüzemmel végződik.

Hidraulikus ollós emelő tervezése és gyártása: Különleges igényeket is figyelembe tudunk venni hidraulikus emelőasztalok, teheremelők, ollós emelők tervezésénél, gyártásánál és telepítésénél.

Darujavítás és karbantartás: DEMAG, KONECRANES, SWF vagy Balkancar gépek meghibásodásának elhárítása,  illetve tervezett karbantartások kivitelezése.

Emelőjavítás és karbantartás: Hidraulikus emelőasztalok szervízelése akár hétvégén is. Garanciális és garancián kívüli javítás.

Daru-, és teheremelő vizsgálat: Emeléstechnikai berendezések, teheremelők, daruk és hidraulikus ollós emelők üzembe helyezés előtti, illetve időszakos biztonsági vizsgálata.