Mobil bakdaru, a költséghatékony daruzási megoldás

Mobil bakdaru, a költséghatékony daruzási megoldás

Mobil bakdaru, a költséghatékony daruzási megoldás

Gyorsan telepíthető, mozgatható, könnyen és széles körben testre szabható. A mobil bakdaruk igazán praktikus és költséghatékony daruzási megoldást jelentenek beltéren és kültéren egyaránt.

Szerkezeti felépítés

A mobil bakdaruk görgőkön eltolható masszív acélszerkezettel készülnek, amely egy könnyűszerkezetes futómacskapályát fog közre. Költséghatékony és biztonságos daruzási megoldást kínálnak olyan helyszíneken, ahol a rakodási igények nem indokolják híddaru és darupálya létesítését, valamint rendelkezésre áll megfelelő teherbírású aljzatbeton.

Mobil bakdaruink négy bolygókerekéből kettő fékkel ellátott, amelyekkel a daruszerkezet az emelés megkezdése előtt biztonságosan rögzíthető. A teherbírás, a fesztávolság és a szerkezeti magasság egyaránt a megrendelői igényekre szabható.

Megrendelői igény szerint kézi vagy elektromos macskahaladással, továbbá kézi vagy elektromos hajtású emelőművel egyaránt rendelhető. A tehermegfogók széles választéka áll megrendelőink rendelkezésére, amelyekkel a mobil bakdaruk felhasználási köre bővíthető.

Könnyen szét- és újra összeszerelhetők, így áttelepítésük, egyik telephelyről a másikra történő költöztetésük könnyedén megoldható.

Alapkivitelben porszórt festéssel sárga színben, azonban igény szerint a RAL-skála szerinti egyéb színekben is.

Széles körű felhasználhatóság

Az Eco-Cranes Kft. által gyártott mobil bakdaruk sokoldalú és rugalmas partnerek be- és kirakodáshoz, szerelési, vagy javítási munkákhoz, fedett csarnokokban és szabadtéren egyaránt.

Mobil bakdaruink a felhasználás helyszínén könnyen összeszerelhetőek, a telephelyen a daruzási igényeknek megfelelően szerint könnyen mozgathatók.

Gyakori alkalmazási területek:

  • gépek emelése,
  • alkatrészek mozgatása,
  • javítási munkák,
  • összeszerelési munkák.

Megnyugtató választás

Termékeink teljes élettartama alatt vállaljuk azok rendszeres karbantartását, garanciális és garanciaidőn túli javítását.

Széles alkatrészbázisunknak, valamint szakértő munkatársainknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan javítjuk daruikat és emelőiket, ezzel biztosítjuk megrendelőink biztonságos és folyamatos munkavégzését.