Daruzási megoldásaink

Daruzási megoldásaink

Daruzási megoldásaink

Ügyfeleink gyakran keresnek meg azzal, hogy segítsünk megoldást találni daruzási kérdésekben. Az ilyen megkereséseket minden esetben egyeztetés követi, amely során az Eco Cranes Kft. mérnök munkatársai felmérik az ügyfél által végzett tevékenység fajtáját, a munkavégzés folyamatait és körülményeit, illetve számos egyéb tényezőt, majd kidolgozzák a javaslatainkat tartalmazó megoldási csomagot. Ez igen gyakran valamilyen daru telepítésére vonatkozó ajánlatot tartalmaz.

Egyszerűnek tűnik, de közel sem az, ugyanis a feladathoz igazítva számos darufajta közül kell kiválasztani az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelőt, leggazdaságosabban üzemeltethetőt. Az alábbiakban következzen a legelterjedtebb darufajták rövid áttekintése

Mobil portáldaruk

A mobil portáldaruk gyorsan és olcsón telepíthető megoldást kínálnak olyan rakodási és anyagmozgatási feladatokra, amelyek nem indokolják híddaru létesítését és rendelkezésre áll megfelelő aljzatbeton.

A görgőkön eltolható könnyűszerkezetes futómacskapálya könnyen a megrendelői igényekhez igazítható, így a szabadban és csarnokokban egyaránt használható mobil portáldaruk szinte minden telephely daruzási feladatainak ellátására alkalmassá tehetőek.
Fali forgódaruk

Ahogy nevéből kikövetkeztethető, ezt a darufajtát falra kell szerelni, így telepítéséhez mindenképp szükség van egy olyan függőleges felületre, amely statikailag megfelelő.

Acélgerendához, betonpillérhez is konzolosan rögzíthető.

Egyedi igények szerinti teherbírással és geometriai méretekkel, tetszőleges színben, kézi vagy elektromos macskahaladással, kézi vagy elektromos hajtású emelőművel egyaránt rendelhető daruk.

Oszlopos forgódaruk

A csavarodásra kevésbé hajlamos, merev profilacél szerkezetű oszlopos forgódarukat az alaptestbe betonozott horgonycsavarokkal rögzítik.

Az akár 360°-os maximális szögelfordulásnak köszönhetően a daru által nyújtott mozgástér kiemelkedően nagy.

Erős, rendkívül könnyen kezelhető, univerzális anyagmozgatási megoldást kínáló termékek.

Mobil forgódaruk

A mobil forgódaruk rugalmasan alkalmazhatóak változó helyzetekben is.

500 kg-os maximális. teherbírásuknak és 360°-os szögelfordulásuknak köszönhetően könnyed anyagmozgatás tesznek lehetővé az üzem teljes területén, fedett helyen és szabadtéren egyaránt.

Kézzel a kívánt helyre húzhatóak, majd a támasztó csavarokkal rögzíthetők.

Reméljük, a fenti áttekintés segít az igényeknek leginkább megfelelő daruzási technológia meghatározásában.

Pontos paraméterezés megtervezéséhez forduljon szakembereinkhez, akik segítenek meghatározni az adott emelési munkához optimális daruszerkezetet.