Oszlopos forgódaruk: az igazi mindenesek

Oszlopos forgódaruk: az igazi mindenesek

Oszlopos forgódaruk: az igazi mindenesek

Könnyen kezelhető, erős, széles felhasználási körrel rendelkező, ám fixen telepített darura lenne szüksége? Utólag telepítene darut üzemébe? Fejlesztené vagy modernizálná már meglévő daruját? Az oszlopos forgódaruk minden emelési, anyagmozgatási helyzetben jól helytállnak és a legapróbb részletekig a megrendelői igényekhez igazíthatók.

Alkalmazási terület

Az oszlopos forgódaruk nagyon univerzális és könnyen a megrendelő igényeire szabható emelők, ezért széles körben elterjedtek. Fő alkalmazási területük a futószalagok vagy összeszerelő állomások és gépek alapanyaggal ellátása, de jó szolgálatot tesznek minden olyan helyen, ahol fontos a gyors, könnyű anyagmozgatás mind horizontálisan, mind vertikálisan.
Oszlopos forgódaruink jól paraméterezhetőek, ezért kitűnően alkalmasak kisebb, szűkebb helyekre történő telepítésre is.
A forgódaruk szerkezete merev, csavarodásra nem hajlamos profilacélból készül, rögzítésük az épület alapjába vagy a kihelyezés során készített betonaalapba csavarozva történik, így utólagos telepítésük vagy az igények változása miatti cseréjük is viszonylag egyszerű. A daruk áramellátását pályamenti C-sín, kábelkocsik és laposkábel biztosítják. A beépített kiváló minőségű, speciális ipari csapágyaknak köszönhetően a 270°-os maximális szögelfordulásra képes oszlopos forgódaruink nem csak könnyed és precíz anyagmozgatást biztosítanak, de csendesek is, ezzel csökkentve a munkahelyek zajterhelését.

Megrendelőink igényeihez igazítva

Oszlopos forgódaruink a telepítés helyéhez és a felhasználási körhöz igazított geometria szerint, egy vagy akár kétgémes változatban, számos tehermegfogó közül választva, kézi vagy elektromos emelőművel és futómacskával egyaránt rendelhetőek.

Az ECO4, ECO6 és ECO7 oszlopos forgódaruink teherbírása skálázható, így a felhasználói igényekhez igazíthatóak, hogy megrendelőink elkerülhessék a számukra felesleges költségeket.

A daruk vázszerkezete az alap sárga helyett tetszőleges színváltozatban, vagy akár horganyzott kivitelben is elkészíthetőek.

 

Személyre szabott ajánlatért keressen minket bizalommal! Szakértő munkatársaink nem csak a tervezésben és a telepítésben állnak rendelkezésükre, de cégünk a daruk teljes életciklusa során biztosítja azok üzemeltetését, karbantartását és garanciális vagy garanciaidőn túli javítását egyaránt.