Partnerünk, az SWF Krantechnik GmbH.

Partnerünk, az SWF Krantechnik GmbH.

Partnerünk, az SWF Krantechnik GmbH.

Az 1921-ben, eredetileg vasúti kocsik gyártására alapított SWF Krantechnik GmbH. közel egy évszázada a független darugyártók és helyi forgalmazók kiemelkedő partnere szerte a világban. Az azóta eltelt 99 év óta az SWF-re a tapasztalat, az innováció és a folyamatos növekedés a jellemző. Ezeknek is köszönhető, hogy a németországi Mannheimben található székhely mellett 2010- óta már Sanghajban is fenntartanak egy irodát, távol-keleti ügyfeleik számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon az Eco-Cranes Kft. az SWF kiemelkedő minőségű termékeinek felhasználásával testreszabott, a megrendelői igényeket mindenben kielégítő anyagmozgatási megoldásokat kínál ügyfeleinek.

Változatos emeléstechnikai portfólió

AZ SWF termékportfóliója a láncos emelőktől és az elektromos drótkötél emelőktől kezdve a darualkatrészeken át az elektronikus megfigyelő- és vezérlő-rendszerekig és a könnyűdaru-rendszerekig terjed. A teljes termékpaletta kapható robbanásbiztos (EX) változatban is.

AZ SWF minden igényt kielégítő termékeinek felhasználásával az Eco-Cranes Kft. segítségére lesz a nehéz kihívások leküzdésében. Rugalmas, testreszabott megoldásainkat a komplex követelmények széles skálájához igazítjuk, így szinte minden anyagmozgatási és daruzási problémára kínálunk megoldást.

Folyamatos jelenlét

Az SWF által partnereinek, így az Eco Cranes Kft-nek nyújtott olyan digitális szolgáltatásai, mint például a MySupport portál, éjjel-nappal elérhetők.

A portál használatával munkatársaink bármikor hozzáférhetnek dokumentumokhoz, kereshetnek alkatrészeket, ellenőrizhetnek árakat és raktárkészletet, alkatrészeket rendelhetnek és nyomon követhetik rendeléseiket.

A portál rugalmas rendelkezésre állása lehetővé teszi számunkra, hogy partnereink daruinak és emelőinek meghibásodása esetén annak bejelentésétől számított 24 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását, illetve azt is, hogy tervezhető és tartható határidőkkel tudjuk vállalni a hibajavítást és a fenntartási időszak alatt szükséges alkatrészcseréket.

Az SWF szolgáltatási csomagja támogatást, ügyfél-specifikus konfigurációs szoftvert, technológiát és értékesítési tréningeket egyaránt tartalmaz. Ezek partnereik, így az Eco Cranes Kft. számára is elérhetőek, amelyek segítségével folyamatosan képzett, szakértő munkatársaink olyan megoldásokat szállítanak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ügyfelek igényeinek.

Együtt könnyebb

Az Eco Cranes Kft. mellett világszerte 67 országban több mint 550 egyéb partner támaszkodik az SWF termékeire, kompetenciájára és online szolgáltatásaira. 

Német partnerünk termékeinek használatával az Eco Cranes Kft-nél is minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb daruzási és emeléstechnikai megoldásokat biztosítsuk mind Magyarországon, mind a regionális piacon.