Könnyűszerkezetes darurendszerek tervezése és gyártása

Könnyűszerkezetes darurendszerek tervezése és gyártása

Könnyűszerkezetes darurendszerek tervezése és gyártása

Tartós és költséghatékony megoldást keres rendszeres, helyi anyagmozgatási feladatok ellátására? Egyedi megoldások szükségesek? Az SWF UKA könnyűszerkezetes darupályák szinte minden igény kielégítésére alkalmasak, ezért optimális megoldást jelentenek a kisebb tömegű anyagok nagy alapterületen történő szállításához, mozgatásához.

Univerzális megoldás

Mivel az SWF UKA könnyűszerkezetes daruk a legkülönfélébb variációkban kaphatóak, az anyagmozgatási feladatok legszélesebb körének megoldására alkalmasak, ráadásul az egyedi igényekhez igazíthatóak.

A pályán kialakíthatók elágazások, ívek, forgató egységek, ahogy azt a munkafolyamat vagy a telepítés helye megkívánja.

A leggazdaságosabb és legnépszerűbb berendezések a gyártócsarnokok, üzemek költséghatékony emelési feladatainak kiszolgálására.

Moduláris szerkezet

Az előre legyártott modulokból álló, a felhasználás helyén viszonylag könnyen és gyorsan összeépíthető daruegységek megrendelőink számára lehetőséget biztosítanak a leginkább testhezálló és leggazdaságosabb daruszerkezet kiválasztására és kialakítására. A moduláris, rugalmas kialakítás teszi lehetővé továbbá, hogy
a könnyűszerkezetes darupálya az igények változása esetén a későbbiekben egyszerűen módosítható vagy bővíthető
legyen.

Számos előny

Az Eco Cranes Kft. által forgalmazott könnyűszerkezetes darupályák moduljai a LEGO építőkockáihoz hasonlóan illeszthetőek össze. A kialakított darurendszer számos paramétere változtatható, ezzel elősegítve az egyedi igények legteljesebb kiszolgálását.

  • Korróziómentes, alacsony karbantartási igényű, tartós alumíniumprofilok.
  • Háromféle profilméret a fesztáv és a terhelés függvényében.
  • 2000 kg-os maximális teherbírás.
  • Megrendelői igénytől függően kézi vagy motoros mozgatás.
  • Csendes működés a finoman gördülő futómacskáknak köszönhetően.
  • Könnyű és gyors telepítés.
  • Szakszerű szerviz, folyamatos alkatrészellátás.

Teljes körű ellátás

Az Eco Cranes Kft. a tervezéstől az átadásig vállalja könnyűszerkezetes daruk és darupályák teljes körű, az engedélyeztetési eljárást is magában foglaló kivitelezését. Legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike, ajánlatért, tanácsadásért keresse bizalommal szakértő munkatársainkat!