Hidraulikus autóemelők

Hidraulikus autóemelők

Hidraulikus autóemelők

Túl meredek a rámpa, leér az autó alja? Egyáltalán nem is lehet rámpát építeni, mert nincs hozzá elegendő hely? Több autót kellene kis helyen, gyorsan és biztonságosan mozgatni? Az Eco Cranes Kft. által tervezett és kivitelezett hidraulikus ollós emelők kiemelkedően alkalmasak nehéz gépek, alkatrészek emelésére, ezért a hidraulikus autóemelők ideális megoldást jelenthetnek autója mozgatásához. A hidraulikus autóemelő lakóépületek és korlátozott bejáratú helyiségek, illetve a közös garázsterületek előnyös és helytakarékos parkolási megoldása.

Mi az a hidraulikus emelőasztal?

A hidraulikus (vagy más néven ollós) emelőasztalok sokoldalú, éppen ezért népszerű anyagmozgatási megoldást jelentenek.

Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan mozgatják Önt és autóját a garázs vagy az épület szintjei között.

Önnek nincs más dolga, mint gépjárművével felparkolni a platformra, majd a kézifék rögzítését követően mozgásba hozni az integrált hidraulikus emelőszerkezetet, amely a megfelelő magasságba emeli vagy épp süllyeszti a platformot a rajta lévő járművel.

A hidraulikus autóemelő előnyei
 • A beépített hidraulika segítségével az emelőasztalon lévő gépjármű gyorsan és pontosan a megfelelő magasságba pozicionálható.
 • Fokozatmentes hidraulikus magasságállítás.
 • Az emelés és a süllyesztés finoman, előre meghatározott és programozott sebességgel történik.
 • Egyszerűen és biztonságosan működtethető.
 • A beépített túlterhelés elleni védelemnek köszönhetően mozgatás közben Ön és gépjárműve mindig biztonságban van.
 • Alacsony karbantartási igényének köszönhetően rendkívül költséghatékony megoldás.
 • Robosztus, időtálló vázszerkezet és integrált, erős hidraulikus egység.
 • Mind a padlószintre, mind pedig a padlóba süllyesztetten is telepíthető.
 • Akár forgatóra is telepíthető.
 • Széles alkatrész-kínálat, amelynek köszönhetően mind a padozat, mind a platform, mind a hidraulika teljes mértékben a vevő igényeire szabható.
Kiknek ajánljuk?
Mivel a hidraulikus autóemelők akár a padlóra szerelve, akár süllyesztett aknába telepítve kifejezetten helytakarékos anyagmozgatási megoldást jelentenek, igen széles körben felhasználhatóak. 

A különösen gazdag kínálat lehetővé teszi a speciális, egyéni igényeket is kielégítő megoldások alkalmazását, amelyben az Eco Cranes Kft. nagy tapasztalattal rendelkező szakemberei a tervezéstől a kivitelezésig állnak rendelkezésére.

Az általunk gyártott és forgalmazott hidraulikus autóemelők három jellemző alkalmazási területe:

 • irodák, irodaházak, parkolóházak;
 • lakóingatlanok, társasházak;
 • bemutatótermek, autókereskedések.

Kattintson ide, írja meg a hidraulikus autóemelővel kapcsolatos igényeit, elképzeléseit és szakértő munkatársaink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!

Az Eco Cranes Kft. által telepített hidraulikus autóemelők kivitelezése során a fő cél minden esetben a biztonságos, egyénre szabott, helytakarékos és költséghatékony megoldások megtervezése és kialakítása.

Az általunk telepített hidraulikus autóemelők időtálló és megfelelő karbantartás mellett szinte elnyűhetetlen berendezések, amelyek kis helyigényű, korszerű és biztonságos megoldást jelentenek gépjárműve függőleges mozgatására akár különleges körülmények között is.