SWF villamos, sodronyköteles emelődobok


emelodob

Az SWF típusú villamos sodronyköteles emelőművek a felhasználói követelmények rendkívül széles skáláját elégítik ki. A különböző terhelési osztályok, teherbírások, emelési és haladási sebességek, a szabványos és kiegészítő kellékek átfogó skálája garantálja a biztonságos, hatékony és megbízható megoldásokat. Kis szerkezeti magasság mellett maximális teljesítményt nyújt, kiváló megoldást jelent az épület belső tere, a rendelkezésre álló belmagasság kihasználása érdekében. Könnyen megvalósítható a régebbi emelőszerkezetek cseréje.

Az SWF típusú emelőművek különlegesen finom mozgást, a teher gyors pozicionálását teszik lehetővé. Az alapfelszereltséghez tartozik a futómacska fokozatmentes haladás vezérlése, melynek következtében a teher emelés közben csak minimális mértékben leng ki, a nagy átmérőjű kötéldobnak köszönhetően a teher leeresztése közben is minimális az emelőhorog vízszintes irányú elmozdulása.

A biztonság és a megbízhatóság valamennyi SWF típusú emelőműre jellemző. Az emelőműveknél használt kötelek élettartalma többszörösen meghaladja a hagyományos tervezésű emelőművekben használatosokét, a nagyméretű kötéldobok és a minimális kötélvándorlási szögnek köszönhetően. Az SWF típusú emelőmű kiváló erőátviteli és fékrendszere tovább növeli a megbízhatóságot. A pormentes kialakítású nagyteljesítményű fékek önutánállításúak, azokat az emelőmű teljes élettartamára tervezték. A hajtóművekben használt fogaskerekek gyártása a lehető legnagyobb pontossággal történik, többéves használat után is biztosítja a hibamentes működést.

sodronykoteles_emelodob2