Emelőgép vizsgálatok

Emelőgépek időszakos vizsgálata

Ne vállaljon felesleges kockázatot!

Az ECO-CRANES emelőgép szakszolgálat rendelkezik a szükséges eszközökkel és kompetenciával, hogy átvállalja öntől a vizsgálattal járó felelősséget!

Emelőgép vizsgálatok

Daruszerviz, daruvizsgálatok:

Vállaljuk az általunk gyártott, forgalmazott, átalakított daruk, emelőgépek, körülkerített terű emelőberendezések, futómacskák, kézi láncos emelők szervizelését, garanciális és garancián túli javítását.

Vállaljuk daruk és minden egyéb gépi és kézi emelő MSZ 9721/2-81 szabvány szerinti időszakos szerkezeti, fő- és biztonságtechnikai felülvizsgálatát és jegyzőkönyvezését, esetileg és hoszabb távú szerződés keretében is.

Szervizkollégáink mindegyike szakképzésen vett részt, és jól felszerelt szervizgépkocsik állnak rendelkezésükre. Az általunk forgalmazott SWF emelőgépekre igyekszünk alkatrészraktárat biztosítani a gyors javítás érdekében.

Szolgáltatásaink közé tartozik még a daruk dokumentációinak pótlása, komplett emelőgép ügyintézői feladatainak ellátása, üzembe helyezési és minősítési eljárás lefolytatása, melyek segítségével teljesen mentesítjük partnereinket az emelőgépek üzemeltetésével kapcsolatos tennivalók alól.

Teherfelvevő eszközök vizsgálata:

A vizsgálat helyszínén a próbasúlyokkal lehetőség van – az érvényes vizsgálati előírásoknak megfelelően – nem csak statikus terhelési próbák elvégzésére, hanem dinamikus és működési próbákra is. Például: láncos emelők, fogasléces emelők, vagy lemezmegfogók esetében ez elengedhetetlen. Egy egyszerű statikus 25%-os túlterhelés nem ad kellő felvilágosítást az emelőeszközök állapotáról! Ehhez a berendezést szét kell szerelni, ki kell tisztítani, kenni kell, és ha a szemrevételezéses vizsgálat szerint megfelelő, akkor 3 teljes emelési és fékvizsgálat utáni, újbóli szemrevételezéses vizsgálat alapján állítható ki a megfelelő vizsgálati jegyzőkönyv.

Emelőgép vizsgálatok

Vizsgálataink előnyei:

Ha szerződött ügyfelünk, akkor önnek nem kell emlékeznie mikor esedékes a következő vizsgálat. Mi – egy önnel egyeztetett időpontban – automatikusan megjelenünk a vizsgálat esedékességekor és elvégezzük azt.
A kisebb javításokra és alkatrészekre árengedményt adunk. Ha szerződött ügyfelünk, akkor a rendszeres karbantartásoknak köszönhetően üzembiztosabbak lesznek emelőgépei és ez költségmegtakarítás, mivel az üzemnek nem kell egy esetlegesen meghibásodott daru miatt állnia.
24 órán belüli javítási garancia. A redszeres szervizek ellenére is előfordulhatnak meghibásodások, de a termeléskiesés enyhítése érdekében arra törekszünk, hogy a bejelentéstől számított 24 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.